Tukea ikääntyvän elämään 

Rovalan Setlementti tarjoaa erilaisia palveluita ikäihmisten asumisen ja elämän tueksi. Meiltä löydät monipuoliset vaihtoehdot asumiseen ryhmäkodeissa, palvelu­asumiseen ja tuettuun vuokra-asumiseen. Rovalan kautta on saatavilla myös vuokra-asuntoja Rovaniemen keskustan alueella. Kuntoutumis- ja fysio­terapia­palveluja on tarjolla ensisijaisesti asumis­palvelu­keskuksissa. Ateriapalvelut toteuttaa Ruokala Kapusta Jokkakallion asumis­palvelu­keskukselle ja lähialueiden asukkaille. Tutustu lähemmin tarjolla oleviin palveluihin sekä asumisen eri muotoihin.

Opastusta ikäihmisen omaiselle 

Kun huoli ikäihmisen itsenäisestä pärjäämisestä herää tai tarve tuetulle asumiselle on jo ajankohtainen, suosittelemme ikäihmisen omaisia ottamaan meihin yhteyttä hyvissä ajoin. Kartoitamme yhdessä, millainen asumisen ja tuen muoto on suositeltavaa, millaisia vaihtoehtoja on saatavilla ja kuinka pääsette etenemään hakuprosessissa. Kuljemme mukananne ikäihmisen matkaa, läheisesi oikeuksia kunnioittaen ja arvokasta elämää vaalien.

green background

Ajankohtaista

23.3.2023

Rovalan Setlementti ry 100 v. juhlajulkaisu

Ensimmäiset 100 vuotta takana. Rovalan juhlajulkaisu 100-vuotisen taipaleen kunniaksi nyt luettavissa https://magg.io/g53rsu/1
Lue lisää
Talo kuvasymboli

Rovala talona

Henkilö kuvasymboli

vapaaehtois- työhön?

Kirja kuvasymboli

VAIHTOEHTOJA OPINTOIHIN

Hakemus kuvasymboli

Lähetä työhakemus