Kuvituskuva, monta lasta pelaamassa peliä
blue background

Ammatillinen koulutus

Rovala-Opistossa voit opiskella Kasvatus- ja ohjausalaa. Rovalassa tarjotaan kasvatus- ja ohjausalan perustutkinnosta Varhaiskasvatuksen ja perhetoiminnan osaamisalan opintoja sekä Kommunikaation- ja viittomakielisen ohjauksen osaamisalan opintoja. Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinnosta Rovala-Opistossa tarjotaan koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen osaamisalaa.

Rovala-Opistossa voit siis valmistua lastenohjaajaksi, kommunikaation- ja viittomakielen ohjaajaksi tai koulunkäynnin ja aamu-ja iltapäivätoiminnan ohjaajaksi.

Tietosuoja

Rovalan Setlementti ry käsittelee kaikkia antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti. Tiedot on asianmukaisesti suojattu ja niihin on pääsy vain asianosaisilla henkilöillä. Kaikilla asiakastietoja keräävillä Rovalan Setlementin yksiköillä on henkilötietorekistereistä ja kameravalvontarekistereistä tietosuojaselosteet, joista käyvät ilmi tietojen käyttötarkoitus ja säilytysperiaatteet. Tietosuojaselosteisiin voi tutustua nettisivuillamme ja eri yksiköiden toimistoissa. 

Rovala-Opiston tietosuojaseloste

Ammattiin opiskelun vaiheet