orange background

Rovala työnantajana

Rovala työpaikkana

Rovalassa pääset mukaan yhteisöön jossa työllä on todellakin merkitystä.

Rovalan Setlementti rakentaa osaltaan tulevaisuuden Suomea, joka on syrjimätön ja yhdenvertainen, yhteisöllinen ja sosiaalisesti oikeudenmukainen, ekologisesti kestävä yhteiskunta. Olemme rohkeasti ihmisen puolella.

Rovalan Setlementti ry tekee työtä vapaan sivistystyön, kansalaistoiminnan, matalan kynnyksen toiminnan, kehittämistoiminnan ja vaikuttamistoiminnan keinoin. Rovalan Setlementti ry tuottaa yhteiskunnallisesti vaikuttavia sosiaali- ja terveyspalveluita erityisesti ikä-ihmisille. Suomen tulee olla yhdenvertaisten ihmisten yhteiskunta. Jokaisella meistä on oikeus osallistua ja tulla nähdyksi, kuulluksi ja hyväksytyksi omana itsenään.

Rovalan Setlementti ry on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton monialajärjestö, joka edistää ihmisten välistä vuoropuhelua, merkityksellisyyden kokemuksia ja elinikäistä oppimista yhteiskunnassa. Olemme osa kansainvälistä setlementtiliikettä.

Rovalan Setlementti  on perustettu 1923, eli olemme tehneet ihmisläheistä työtämme täällä jo kohta 100 vuotta.

Täytä hakemus täällä.

Työssäoppimaan tai Harjoittelijaksi Rovalaan

Rovalassa harjoittelijat pääsevät tekemään monipuolisia ja haastavia töitä, jotka tukevat opintoja mahdollisimman hyvin.

Harjoittelijana pääset mukaan ammattialasi oikeisiin työtehtäviin ja saat osaamisesi mukaan sopivasti vastuullisia tehtäviä. Pääset soveltamaan oppimiasi asioita käytännön monipuolisiin tehtäviin

Rovalassa pääset mukaan yhteisöön jossa työllä on todellakin merkitystä.

Täytä hakemus täällä.

Opinnäytetyö Rovalassa

Rovalan eri yksiköihin on tehty useita opinnäytetöitä, niin korkea-asteelle kuin ammatillisiin opintoihinkin.  

Jos sinulla on hyvä aihe ja tarvitset sen toteuttamiseen kohdeympäristön, niin tarjoa sitä rohkeasti yksiköidemme esihenkilöille tai järjestötoimistoon. Tarkistamme aiheen ja mikäli aihe palvelee kaikkia osapuolia, opiskelijan kanssa voidaan sopia opinnäytetyön toteuttamisesta. Muistathan sopii asiasta myös oman ohjaajasi kanssa.

Rovalassa yksikön tukihenkilö tukee opinnäytetyön etenemistä.

Pääsääntöisesti emme maksa palkkiota opinnäytetöistä.

Yhteystietomme löydät täältä.

Kuvituskuva, kädet yhdessä