green background

Viikkokalenteri ja kuukausitiedote

Kuukausitiedote

Kuukausitiedotteesta löydät tietoa MoniNetin kieliryhmistä, toimintaryhmistä, teemailloista ja tapahtumista. Avaa kuukausitiedote (pdf) klikkaamalla. Klikkaa ryhmän nimeä, niin näet ryhmän mainoksen. Voit myös liittyä postituslistalle, jolloin saat kuukausitiedotteen suoraan sähköpostiisi. Liity postituslistalla lähettämällä pyyntö sähköpostitse moninet(at)rovala.fi.

Kesäkuu kuukausitiedote SUOMI
Kesäkuu kuukausitiedote ENGLANTI

Viikkokalenteri

Viikkokalenterista näet kuluvan viikon aukiolot, ryhmät ja muut tapahtumat. Avaa kalenteri klikkaamalla linkkiä. (Sinun pitää olla kirjautunut Google-tilille, että näet kalenterin.)

MoniNetin Kalenteri

Tilaa uutiskirje

Tilaa Rovalan monikulttuurisen työn uutiskirje täältä. Uutiskirjeemme on tarkoitettu erityisesti maahanmuuttotyön parissa työskenteleville ja asiasta kiinnostuneille. Uutiskirjeessämme kerromme maahanmuuttajataustaisten tarinoita asumisesta, olemisesta ja työskentelemisestä Rovaniemellä ja Lapissa. Lisäksi nostamme esiin ajankohtaisia aiheita kotoutumisesta, kouluttautumisesta ja mitä meillä Rovalassa tapahtuu. Uutiskirjeemme on toteutettu koko Rovalan Setlementin toiminta-alueiden yhteistyössä. Mukana on mm. MoniNet, Rovala-Opisto, Rovaniemen kansalaisopisto ja kaikki sosiaalisen työn yksikkömme. Uutiskirje ilmestyy noin 4 kertaa vuodessa

MoniNet sosiaalisessa mediassa

Seuraa ajankohtaista tiedotusta MoniNetin Facebookissa ja Instagramissa.