green background

Kuntoutuspalvelut

Jokkakallion asumispalvelukeskuksen kuntoutuksen ja fysioterapian yksikössä työskentelee kaksi fysioterapeuttia talon asukkaiden sekä lähiseudun ikääntyneiden liikkumis- ja toimintakyvyn hyväksi. Tavoitteena on ikääntyvien omien voimavarojen parantuminen, fyysisen aktiivisuuden lisääntyminen ja kotona selviytymisen tukeminen. Kuntoutuksen tavoitteena on myös lisätä sosiaalista kanssakäymistä, tukea puheen tuottamista ja saada mielenvirkistystä.

Käytössämme on ikääntyneille soveltuva kuntosali lihasvoimaharjoitteluun sekä liikuntasali monipuoliseen yksilö- ja ryhmäliikuntaan. Esteettömiin tiloihimme kuuluu myös terapiahuone yksilöllistä fysioterapiaa ja hierontaa varten.

Fysioterapeutit järjestävät fysioterapian ja hieronnan lisäksi asumispalvelukeskuksessa

liikuntaryhmiä sekä Kohtaamispaikka Jokkatuvan asiakkaille kuntosaliryhmiä viikoittain. Fysioterapeutit osallistuvat moniammatillisessa yhteistyössä talon asukkaiden hoidon tukemiseen sekä henkilökunnan ohjaukseen. Työhömme kuuluu säännöllinen opiskelijaohjaus.

Fysioterapiaan tai hierontaan asiakkaat voivat tulla itse maksavina, Lapin hyvinvointialueen, Lotta Svärd-säätiön tai Veteraanikuntoutuksen maksusitoumuksella.

Liikuntaryhmät Ainolan, Arvolan ja Muistolan asukkaille viikoittain, Kotihoidon ja Hannalan asukkaiden yhteinen tuolijumppa kahden viikon välein.

Lisätietoja

fysioterapeutti Sara Kristo, puh. 040 487 3022,  sara.kristo@rovala.fi

fysioterapeutti Antti Jansson, puh. 040 487 3023, antti.jansson@rovala.fi

TERVETULOA!