green background

Kuntoutuspalvelut

Jokkakallion asumispalvelukeskuksen IKÄIHMISTEN KUNTOUTUS JA FYSIOTERAPIASSA työskentelee kaksi (2) kokoaikaista fysioterapeuttia. Fysioterapeuteilla on pitkäaikainen työkokemus ikääntyneiden kuntoutuksesta ja vanhenemisen tuomista muutoksista toimintakykyyn.

IKÄIHMISTEN KUNTOUTUS JA FYSIOTERAPIA tarjoaa yksilöllisiä ja laadukkaita kuntoutuspalveluja. Tavoitteena on ikääntyvien omien voimavarojen parantuminen, fyysisen aktiivisuuden lisääntyminen ja kotona selviytymisen tukeminen. Kuntoutuksen tavoitteena on myös lisätä sosiaalista kanssakäymistä, tukea puheen tuottamista ja saada mielenvirkistystä.

Kuntoutuspalveluja tarjotaan Jokkakallion asumispalvelukeskuksen ja Jokkatuvan mielenterveyskuntoutujille sekä muille lähiseudun ikääntyneille.

Käytössämme on ikääntyneille soveltuva kuntosali lihasvoimaharjoitteluun, sekä liikuntasali monipuoliseen yksilö- ja ryhmäliikuntaan. Tiloihimme kuuluu myös terapiahuone yksilöllistä fysioterapiaa ja hierontaa varten. Kaikki tilamme ovat esteettömiä.

Työhömme kuuluu säännöllinen opiskelijaohjaus.

Kuntoutuja voi tulla fysioterapiaan

  • veteraanikuntoutuksen, Lotta Svärd-säätiön, Rovaniemen kaupungin tai KELA:n vaativan lääkinnällisen  kuntoutuksen maksusitoumuksella
  • kuntoutukseen voi hakeutua myös itse maksavana asiakkaana lääkärin lähetteellä (KELA korvaa osan)
  • hierontaan ilman lähetettä
  • pintalampö (infrapunalamppu –lämpöpakkkaus)
  • UÄ- syvälämpö

Liikuntaryhmät Ainolan, Arvolan ja Muistolan asukkaille 1x/ viikossa

Lisätietoja

Vastaava fysioterapeutti Irja Koivula, puh. 040 487 3022,  irja.koivula@rovala.fi

tai fysioterapeutti Antti Jansson, puh. 040 487 3023, antti.jansson@rovala.fi

TERVETULOA!