blue background

Maksaminen

Jokaisessa opintoryhmässä/kurssissa on opintoryhmäkohtainen maksu. Maksu on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Koko vuoden kestävät kurssit voi maksaa myös kahdessa erässä (erä 1 ja erä 2). Kurssimaksu tulee ensisijaisesti maksaa jo ilmoittautumisen yhteydessä käteisellä, pankki-/luottokortilla tai Internetissä ilmoittautumisjärjestelmän kautta verkkopankkitunnuksilla. Puhelimitse ilmoittautuneille ja niille, jotka eivät ole suorittaneet maksua ilmoittautumisen yhteydessä, lähetämme sähköpostiin maksulinkin, jonka kautta maksun voi suorittaa verkkopankissa. Mikäli käytettävissä ei ole sähköpostia, lähetämme paperilaskun, joka sisältää laskutuslisän 5,00 €. Opintomaksu palautetaan, jos kurssi ei toteudu. Opinto- ja materiaalimaksut ovat perintäkelpoisia. 

Mikäli maksuvälineenä on ollut työnantajan kulttuuri-/liikuntaetu, maksun voi siirtää vastaavaan kurssiin. Epassilla maksettu kurssimaksu voidaan palauttaa saman kalenterivuoden aikana Epassitilille. Ota molemmissa tapauksissa yhteys toimistoon. Liikunta- ja kulttuurieduista löydät lisätietoa täältä.

Kurssipaikan peruminen, opiskelijat
Kurssipaikan peruminen on maksutonta 7 vrk ennen kurssin alkua. Ilman ajoissa tapahtunutta perumista opisto laskuttaa kurssimaksun kokonaisuudessaan. Peruminen tulee tehdä toimistoon joko soittamalla tai sähköpostilla. Opettajalle ilmoittaminen ei ole riittävä. Huomioithan, että kurssilta pois jääminen ja maksun maksamatta jättäminen ei ole peruuttaminen.

Emme palauta kurssimaksua, jos perut kurssin alle 7 vrk ennen kurssin alkua tai keskeytät kurssin. Mikäli keskeytät kurssin alkuvaiheessa terveydellisistä syistä (edellytetään lääkärin todistus), kurssista veloitetaan ennen perumista pidetyt kerrat ja toimistomaksu 14€. Alle 30€:n kurssimaksua emme palauta. Mutta jos kurssista on yli puolet pidetty, maksua ei palauteta.

Peruuntuneen kurssin opintomaksun palautuspyynnöt on tehtävä saman lukukauden aikana.

  • Jos kurssi ei toteudu tai kurssitiedoissa tapahtuu muutoksia, ilmoitamme siitä henkilökohtaisesti pääasiassa tekstiviestillä/sähköpostilla. Kurssin alkamisesta emme ilmoita erikseen.