green background

Ryhmäkodit Muistola, Arvola ja Ainola

Muistola

Muistolassa tarjotaan muistisairaalle asukkaalle yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa  leppoisassa ja turvallisessa ilmapiirissä.

Muistolassa on  yhteensä 26 paikkaa ympärivuorokautista valvontaa vaativille muistisairaille henkilöille.  Muistolaan voi hakeutua Lapin hyvinvointialueen myöntämällä ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelillä.

Tilat jakautuvat kahteen yksikköön, joista toisessa on 12 asukaspaikkaa ja toisessa 14. Jokaisella asukkaalla on oma 20,5 m2 huone, jossa on oma wc ja kylpyhuone. Asukas voi sisustaa huoneensa omilla huonekaluillaan ja rakkailla esineillään.

Ryhmäkodissa on viihtyisät oleskelu- ja ruokailutilat. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja ja ajan tasalla oleva hoito- ja palvelusuunnitelma. Asukkaat osallistuvat Jokkakallion asumispalvelukeskuksen toimintatuokioihin. Muistolan elämään, toimintaan ja tapahtumiin ovat ystävät ja omaiset aina tervetulleita osallistumaan.

Lisätietoja antavat vastaava sairaanhoitaja Hannele Kari puh. 040 674 7990  tai hoitajat, puh. 040 718 6773, 040 353 0436

Arvola ja Ainola

Elokuussa 2002 käyttöön otetussa 15-paikkaisessa ryhmäkoti Arvolassa ja  tammikuussa 2013 avatussa 10-paikkaisessa ryhmäkoti Ainolassa tarjotaan kannustavassa ja turvallisessa ilmapiirissä yksilöllistä hoivaa ja huolenpitoa fyysisesti huonokuntoisille ikäihmisille. Asukas voi sisustaa huoneensa omilla huonekaluillaan ja esineillään. Arvolan huoneissa on pieni keittiönurkkaus. Arvolassa ja Ainolassa huoneisiin kuuluu turvapuhelin ja oma, inva-mitoitettu kylpyhuone.

Ryhmäkodeissa on viihtyisät, yhteiset oleskelu- ja ruokailutilat sekä sauna. Jokaisella asukkaalla on nimetty omahoitaja ja ajan tasalla oleva hoito- ja palvelusuunnitelma. Omaiset ja ystävät ovat tervetulleita osallistumaan Arvolan ja Ainolan elämään ja Jokkakallion asumispalvelukeskuksen toimintaan.

Ryhmäkoteihin voi hakeutua Lapin hyvinvointialueen myöntämällä ympärivuorokautisen palveluasumisen palvelusetelillä.

Lisätietoja antavat vastaavahoitaja  Kirsi Hartikainen puh. 040 353 0437 tai  hoitajat, puh. 040 518 9788, 040 676 6001

Hakeutuminen asukkaaksi

Katso hakuohjeet

Tietosuoja

Rovalan Setlementti ry käsittelee kaikkia antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti. Tiedot on asianmukaisesti suojattu ja niihin on pääsy vain asianosaisilla henkilöillä. Kaikilla asiakastietoja keräävillä Rovalan Setlementin yksiköillä on henkilötietorekistereistä ja kameravalvontarekistereistä tietosuojaselosteet, joista käyvät ilmi tietojen käyttötarkoitus ja säilytysperiaatteet. Tietosuojaselosteisiin voi tutustua nettisivuillamme ja eri yksiköiden toimistoissa.

Tietosuojaseloste