green background

Meille töihin?

Tule osaksi hyvää, ammattitaitoista työyhteisöämme Jokkakallion asumispalvelukeskukseen! Meillä pääset tekemään arvokasta työtä ikäihmisten parissa viihtyisässä työympäristössä lähellä Rovaniemen keskustaa. Tarjoamme mielenkiintoisia ja monipuolisia työtehtäviä useille ammattiryhmille, kuten lähihoitajille, sairaanhoitajille, laitoshuoltajille, hoiva-avustajille, fysioterapeutille, kokeille ja ravitsemistyöntekijöille. Jokkakallion asumis-, hoiva- ja kuntoutuspalveluissa sekä ateriapalveluissa työtämme ohjaavat Rovalan Setlementti ry:n arvot asiakaslähtöisyys, yhteisöllisyys, luottamus ihmiseen ja yksilön oikeuksien kunnioittaminen sekä avoimuus. Tule sinäkin luomaan uusia, hyviä ja lämminhenkisiä kohtaamisia ja tarinoita ikäihmisten parissa sekä kehittämään kanssamme palveluiden laatua. Tarjoamme sinulle työyhteisön, missä voit hyödyntää erityisosaamistasi, vahvuuksiasi ja kehittyä ammatissasi. Työhyvinvointisi tueksi meillä on käytössä ePassi ja toimiva työterveyshuolto.

Lähetä vapaamuotoinen työhakemus, missä kerrot mitä tehtävää olet hakemassa ja milloin voit ottaa työtä vastaan ja kuinka kauaksi aikaa. Olemme sinuun yhteydessä ja sovimme ajan haastatteluun. Laitamme sivulle myös kaikki avoinna olevat toimet. Hakemukset ja yhteydenotot voit lähettää sähköpostilla tuija.saarelainen-stark@rovala.fi (hoiva ja kuntoutus) tai kirsi.hartikainen@rovala.fi (hoiva ja kuntoutus) tai arja.vakkuri@rovala.fi (ruokala Kapusta)

Tällä hetkellä haemme lähihoitajia, sairaanhoitajaa ja laitoshuoltajaa kesälomien sijaiseksi ajalle 27.5.-1.9.2024 sekä keikkalaisia tekemään yksittäisiä työvuoroja. Sinun ei tarvitse olla vielä valmistunut ammattiin, vaan voit olla alalle opiskeleva. Me perehdytämme sinut tehtävään.