green background

Kohtaamispaikka ja tukiasumisyksikkö Jokkatupa

Jokkatuvan logo

JOKKATUPA on Rovalan Setlementti ry:n ylläpitämä matalan kynnyksen Kohtaamispaikka mielenterveyskuntoutujille. Toiminta aloitettiin v. 1997.

Jokkatuvan tarkoitus on auttaa ja tukea asiakkaita jokapäiväisessä elämässä selviytymisessä, tarjota heille mahdollisuus osallisuuteen ja vertaistukeen sekä ehkäistä syrjäytymistä.

MITEN PÄÄSET MUKAAN TOIMINTAAN?

 • voit tulla, kun sinulle sopii
 • halutessasi voit sopia ajan tutustumiskäynnille, jolloin kerromme sinulle henkilökohtaisesti erilaisista mahdollisuuksista

MITÄ JOKKATUVALLA TEHDÄÄN?

 • voit piipahtaa kahvilla
 • voit käyttää tietokonetta, askarrella
 • voit käydä lukemassa päivän lehdet
 • voit käydä juttelemassa toisten asiakkaiden / henkilökunnan kanssa
 • tarvitessasi saat apua / neuvontaa esim. internetin käyttöön
 • voit pelata erilaisia seurapelejä sisällä ja ulkona: korttia, lautapelejä, tietovisailua, mölkkyä, tikkaa jne.
 • Jokkatuvalla on myös etukäteen kuukausikokouksessa yhdessä suunniteltua toimintaa, esim. erilaisia musiikkiryhmiä, liikuntaa; keilaamista, sählyä, kävelylenkkejä, pihapelejä jne. Käymme myös toisinaan teatterissa, elokuvissa sekä erilaisilla retkillä ja ostosreissuilla.

Toiminnallisia ryhmiä järjestämme yhteistyössä kansalaisopiston kanssa syksyllä ja keväällä asiakkaiden toiveiden mukaan. Syksyn ryhmiin ilmoittautuminen tapahtuu heinäkuussa ja kevään ryhmiin marraskuussa. Toiminnallisiin ryhmiin kuuluu mm. kuntosali miehille ja naisille, tanssiryhmät, käsityöryhmät sekä martta-ryhmät.

Kohtaamispaikka on avoinna:

 • Ma-to klo 10-15
 • Pe klo 10-13.30                                                                            

Löydät meidät myös Facebookista, nimellä: Jokkatupa Kohtaamispaikka

Toimintamme on maksutonta, ja mukaan pääset vain kävelemällä ovesta sisälle. Olet lämpimästi tervetullut.

Tuettu asuminen: Jokkatuvalla on 12 mielenterveyskuntoutujille tarkoitettua tukiasuntoa. Voit muuttaa meille vuokra-asumiseen joko suoraan, tai kuntasi sosiaalipalveluiden ohjaamana.

Tarjoamme vuokra-asumista myös mielenterveyskuntoutujille, jotka eivät tarvitse kotiin erillistä tukea. Meillä saat osallisuuden kokemusta vuokra-asunnon läheisyydessä sijaitsevasta matalankynnyksen kohtaamispaikasta.

Tiedustelut: Vastaava hoitaja, Anna-Kaisa Karpoff-Tirroniemi 040 846 5557

Tietosuoja

Rovalan Setlementti ry käsittelee kaikkia antamiasi henkilötietoja luottamuksellisesti. Tiedot on asianmukaisesti suojattu ja niihin on pääsy vain asianosaisilla henkilöillä. Kaikilla asiakastietoja keräävillä Rovalan Setlementin yksiköillä on henkilötietorekistereistä ja kameravalvontarekistereistä tietosuojaselosteet, joista käyvät ilmi tietojen käyttötarkoitus ja säilytysperiaatteet. Tietosuojaselosteisiin voi tutustua nettisivuillamme ja eri yksiköiden toimistoissa.

Jokkatuvan tietosuojaseloste

YHTEYSTIEDOT

Kohtaamispaikka Jokkatupa: Teerikatu 17 F, 96100 ROVANIEMI,

puh: 040 7375462 Juha Lappeteläinen ja Viljami Oikarainen

Tukiasuminen: puh: 040 1803631, tukiasumisen ohjaaja

Tukiasuminen ja Kohtaamispaikka Vastaava hoitaja, Anna-Kaisa Karpoff-Tirroniemi,

puh: 040 846 5557